'Awakening the Wild Woman'

Direct aanmelden

'Kom tot bloei in je vrouw zijn'

Cyclus 'Awakening the Wild Woman
Vrouwenkrachtkring.

 

Vrouw, laat je Oerkracht, ongetemde Vrouw;

De wijze vrouw in jou horen, zien en voelen!

La Loba, zingt over de beenderen  (door: Clarissa Pinkola Estés)

 

La Loba, de wolfsvrouw, brengt met haar zang de kale beenderen weer tot leven, ze zingt de verhalen van de ziel.

Wij vrouwen houden ervan om onze stem en onze daadkracht in de dienst te stellen van ons gezin, ons werk, onze geliefden. Vaak voelen we ons leeglopen, hebben het idee niet terug te ontvangen, wat we allemaal aan anderen geven. Of we voelen verdriet, pijn, machteloosheid.

Je oerkracht, instinct, is de spreekbuis van je ziel. Jouw oerkracht vertelt je, wat jouw eigen behoeftes zijn, want die vergeten we vaak door al het zorgen voor onze naasten.

Onze behoeftes herkennen is één ding, ruimte voor onze behoeftes maken vinden we vaak lastig. Om een veilige ruimte voor jezelf te maken is het nodig, dat je je eigen ruimte inneemt en beschermt. Je diepe innerlijke stem helpt je om ”Nee” te zeggen en je zo tegen energetische leegloop te beschermen.

Pas als je “Nee” durft te zeggen kun je ook volmondig “Ja” zeggen tegen de dingen, die je wél graag in je leven wilt hebben en je vol overgave en passie mee laten voeren met de liefde in al haar vormen.

Het is de stem van je ziel. Soms een wijze raadgever, soms een krijgster.

Deze wijze vrouw in jou wil zich verankeren in je lijf, zodat ziel en lijf een eenheid kunnen worden. Contact maken met je hart en je bekken, je oerkracht helpt om daarmee in verbinding te komen en te blijven.

Voel jij een verlangen meer verbinding te maken met je stroom van creativiteit en van daaruit de dingen te doen waar je blij van wordt? Dan ben je niet de enige. Veel mensen hebben datzelfde verlangen. Hoe zou het voor jou zijn om de energieën in jezelf in balans te hebben. Zodat je de stap durft te zetten om je dromen werkelijkheid te laten worden.

'Je dient de wereld niet door jezelf klein te houden.
Er wordt geen licht verspreid als de mensen om je heen hun zekerheid ontlenen aan jouw kleinheid.
Als we ons licht laten schijnen, schept dat voor de ander de mogelijkheid hetzelfde te doen'.

( Nelson Mandela)

Verzamel je moed en neem de stap! Maak verbinding met jezelf, je hart en je diepste verlangens. Doe waar je blij van wordt en straal dat uit!

'Bewandel de weg die je innerlijke kompas aangeeft'.

 

'Awakening the Wild Woman'

Inschrijven of meer informatie?

Kijk voor actuele data en tijden in de agenda.

    Uw naam (verplicht)
    E-mailadres (verplicht)
    Ik ben geïnteresseerd in:
    Uw bericht:


    × Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday