'Tekens in de klei verdwijnen als klei zacht wordt'

'Littekens op onszelf verdwijnen als ons innerlijk zacht wordt'

-Deng Ming- Dao-

In verbinding komen met jezelf, thuis komen in je lichaam. Je innerlijke zachte kracht, het diepe weten.

(Schilderij: Emily Niemandsverdriet )

‘Een programma bijwonen van Desiree is als een warm bad. Het voelt veilig, je wordt meegenomen in ervaringen in je lijf, die je niet voor mogelijk had gehouden. Zij neemt je mee in je lichaam, vriendelijk, met plezier, vanzelfsprekend. Kundig, betrokken, verbindend, zorgzaam’.
Jacobi - Retraite Dao vd Vrouw- 

Dao van de vrouw, de weg om volledig tot bloei te komen in je vrouw zijn.

Het pad Dao van de vrouw helpt je op een zachte manier verbinding te maken met je innerlijke kracht. Een ervaringsreis met het hart als vertrekpunt.
Het hart als centrum van ons voelen en denken. Vanuit respect, eigenliefde en zelfzorg contact, verbinding maken. In verbinding met onszelf kunnen zijn betekent in contact kunnen zijn met de ander in wie hij/ zij is.

Dichtbij jezelf je lichaam te bewonen. Innerlijke draagkracht ervaren.
Voor persoonlijke - en spirituele ontwikkeling.

( Zelf ) massage, innerlijk energiewerk, meditatie, Taoïstische oefeningen, dans/ beweging, ontspanning, klank en muziek zijn met elkaar verweven als uitnodiging om het vrouwelijke, levendige in jezelf wakker te maken. En de connectie met de wereld om je heen te laten voelen. Er wordt een veilige bedding gecreëerd waarin je wordt uitgenodigd om naar jezelf te luisteren. Zelfzorg en eigenliefde. Zachtheid en kwetsbaarheid als kracht ervaren. Jezelf durven openen en opladen. Persoonlijke ontwikkeling. Ontspannen en genieten.

Open Up to your true Nature

Kom in contact met je innerlijk weten; jouw kompas, je zelfvertrouwen, eigen wijsheid, creativiteit, en innerlijke rust. In verbinding zijn met je lichaam, je buik- en bekkengebied en je gevoel. Je vrouwelijke sensualiteit en vitaliteit. Ontspannen, zachtmoedig en kalm. Waarin je kwetsbaar durft te zijn. Standvastig en krachtig geaard in verbinding met je omgeving. Tot bloei laten komen van het vrouwelijke in jezelf; te verzachten en op te laden, plezier, lachen, spelen en dansen.

Vind je het nog spannend om in een groep mee te doen? Wil je mij graag eerst een beetje leren kennen? Dan kan het fijn zijn eerst een individuele sessie te komen doen. Of als je vragen hebt m.b.t. Dao van de Vrouw. Neem gerust contact met me op.

 

Jouw vitale levensstroom!

‘Kom tot bloei in je vrouw zijn’

'Gaia, in je vrouwelijke kracht

Jade Vrouw

Vrouwenkracht!

Individueel voor vrouwen