Individueel voor vrouwen

Direct aanmelden

'Désirée laat je voelen dat de kracht in jezelf zit en dat je die mag ontdekken.'

Tot bloei laten komen van je vrouw zijn. Ontspannen en moeiteloos. Lekker in je vel zitten, met energie om ( leuke) dingen te doen. De levensstroom toe laten in jezelf. Authentiek vrouw zijn. De zachte kracht in jezelf ervaren, open hart naar jezelf en naar anderen, gesteund in jouw eigen bedding. Draag kracht ervaren.  Jouw vrouw zijn belichamen.

Tijdens een individuele sessie kijken we naar jouw vraag, behoefte. Hoe je concreet stappen kan zetten. Ik maak daarbij gebruik van verschillende methodes waarin ik getraind ben. Voor vervolgafspraken bepaal jij het tempo.

'In het begin moest ik wennen dat er tijdens de behandelsessie niet alleen gepraat wordt. Nu weet ik dat het juist fijn is om niet alleen te praten over hoe je je voelt want dan blijf je steeds weer in je hoofd zitten. Door de sessies bij Désirée kan ik sneller uit mijn hoofd naar het voelen in mijn lichaam wat een situatie met me doet. Vanuit mijn eigen gevoel reageren op situaties. Désirée laat je voelen dat de kracht in jezelf zit en dat je die mag ontdekken.'

'Haar manier van lichaamswerk / massage combineren met oefeningen die je ook thuis kunt doen,  kan ik iedereen aanraden.
Ik heb veel minder last van hoofdpijn en spanningen op mijn borst.  Na jarenlange therapieën eindelijk de juiste begeleiding gevonden, dank je wel Désirée!' - C-

'Na de individuele sessie bij Désirée voel ik mij, na het ervaren van verdriet, de hele dag blij. Het gevoel alsof ik ergens doorheen ben gegaan en dat luchtte op. Ik heb geleerd dat juist het doorvoelen van emoties helpt om ze los te laten. Mij eerst met de emotie verbinden voordat ik kan loslaten. Nu voel ik mij loom, en dat sta ik toe, mijn 'Yin' kant. Heerlijk'.  -L-

Wat kan ik je bieden?
Ik bied een luisterend oor en creëer een veilige bedding voor zelfonderzoek.
Door mijn afstemming en bedding ben ik er voor jou, om toegang te zijn ( de poort openhoud ) voor schone, zuivere informatie.
Zodat jouw zielen (deel) een stap verder kan ontwikkelen, haar eigen beweging kan maken naar heling/ genezing.
In verbinding met jouw lichaam, jouw zijn. Ik benoem waar het in jou mag stromen. Zodat er ruimte en vrijheid komt voor een innerlijke beweging die ook in je dagelijkse leven zal doorwerken. Ik maak gebruik van (emotioneel) lichaamswerk, massage, hands-on.

"Ik heb de privé sessie als erg prettig ervaren. Niet te snel, niet te langzaam. Désirée voelt goed aan wat je daarin prettig vindt. Met een privé sessie kwamen we zo dichter bij de kern dan in de groep. De combinatie van zowel groep als privé was voor mij precies goed."  - Eefje -

Waar ik voor sta:
Ik spreek de taal van de ziel die in je lichaam mag komen.
Ik begeleid je naar een meer 'bezield' leven, Ik versta de kunst om je te helpen je authentieke zelf te belichamen. Ik loop naast je als je naar jouw eigen essentie gaat. Ik maak het wezenlijke tastbaar en behapbaar voor je.
Door er woorden aan te geven kan er in de erkenning en het feest der herkenning weer stroming ontstaan.
Ik weet wat rouw is. Ook het verliezen van onschuld; zoals het afscheid nemen van extase (om zo naar verbinding en intimiteit te bewegen)

Wat kan een individuele sessie voor jou betekenen?

 • Meer in contact komen met je lichaam en de signalen die het geeft.
 • Leven in overeenstemming met wat jij voelt en je behoeftes/ verlangens.
 • Meer draagkracht in jezelf; innerlijke support ervaren.
 • Beter kunnen ontspannen.
 • Emotionele balans.
 • Vitaler, zin in het leven. Genieten. Blij zijn met jezelf.
 • Stabiliteit en evenwicht, geaard.
 • Weerbaarheid, grenzen voelen en aangeven
 • Ruimte waar het geblokkeerd is.
 • Groei, ontwikkeling
 • Authenticiteit.
 • Leren gevoelens te herkennen en te uiten.

Losse sessie € 95,- incl. BTW

Online via live stream
Losse sessie vanaf €65,- per uur ( incl. Replay)

Locatie
Praktijk ruimte
Hoofdstraat 29
4441 AA Ovezande

Na de afspraak is het fijn als je geen inspannende dingen meer moet doen, maar tijd hebt om e.e.a. tot rust te laten komen.

Annulering: Als je me 24 uur van te voren belt, dan is de afspraak nog te verplaatsen.
Graag tot ziens.

 

Inschrijven of meer informatie?

Kijk voor actuele data en tijden in de agenda.

  Uw naam (verplicht)
  E-mailadres (verplicht)
  Telefoon nummer
  Ik wil graag een afspraak maken voor een individuele sessie