Het pad van Dao vd Vrouw

‘I don’t lead
I will not follow
I am a wild woman
I walk my own path’
-Wild Woman Sisterhood-

Dao van de vrouw, de weg om volledig tot bloei te komen in je vrouw zijn.

Het pad Dao van de vrouw helpt je op een zachte manier verbinding te maken met je innerlijke kracht. Dichtbij jezelf je lichaam te bewonen.

( Zelf ) massage, innerlijk energiewerk, meditatie, Taoïstische oefeningen, dans/ beweging, ontspanning, klank en muziek zijn met elkaar verweven als uitnodiging om het vrouwelijke, levendige in jezelf wakker te maken. En de connectie met de wereld om je heen te laten voelen. Een veilige bedding ervaren waarin je wordt uitgenodigd om naar jezelf te luisteren. Zelfzorg en eigenliefde. Zacht en kwetsbaar jezelf openen en opladen. Ontspannen en genieten.

Ik organiseer cursussen, Jaar trainingen, workshops, retraites Dao vd Vrouw. Vrouwencirkel, krachtkring. En ik geef massages, individuele sessies speciaal voor vrouwen.

‘Les krijgen bij Desiree is als een warm bad. Het voelt veilig, je wordt meegenomen in ervaringen in je lijf, die je niet voor mogelijk had gehouden. Zij neemt je mee in je lichaam, vriendelijk, met plezier, vanzelfsprekend. Kundig, betrokken, verbindend, zorgzaam’.
Jacobi - Retraite Dao vd Vrouw- 

Dao van de vrouw
Kom in contact met je innerlijk weten; jouw kompas, je zelfvertrouwen, eigen wijsheid, creativiteit, en innerlijke rust. In verbinding zijn met je lichaam en je gevoel. Je vrouwelijke sensualiteit en vitaliteit. Ontspannen, zachtmoedig en kalm. Waarin je kwetsbaar durft te zijn. Standvastig en krachtig geaard in verbinding met je omgeving. Tot bloei laten komen van het vrouwelijke in jezelf; te verzachten en op te laden, plezier, lachen, spelen en dansen.

Vind je het nog spannend om in een groep mee te doen? Wil je mij graag eerst een beetje leren kennen? Dan kan het fijn zijn eerst een individuele sessie te komen doen. Of als je vragen hebt m.b.t. Dao van de Vrouw. Neem gerust contact met me op.